2009. november 18., szerda

Loesje: Államilag támogatott szappanopera

szappanopera, állami támogatás, Jóban-rosszban, belváros, Budapest, loesje, loesje.org, plakát, V. kerületA loesje nevű holland brigádról már írtunk, mostanság egy újabb agytágító merényletüket sikerült lefotózni a Margit híd pesti hídfőjénél. Első nekifutásra ezt olvastuk: "Államilag támogatott szappanopera." Na és akkor mi van? Ilyen ország pedig nincs? Ha a rádiós szappanban, a Szabó-családban a Nato csatlakozást reklámozták közpénzért (nyuggeretetés), akkor a méltán népszerű Jóban-rosszban maradjon ki a haveri pénzesőből? index.hu: 200 milliós állami támogatást kap a Jóban-rosszban Lapszemle Index | 2008. 03. 27., 11:16 | Frissítve: 2008. március 27., csütörtök 11:22
szappanopera, állami támogatás, Jóban-rosszban, belváros, Budapest, loesje, loesje.org, plakát, V. kerületPályázat nélkül kap az EU-támogatások közt is soknak számító állami pénzt a TV2-n futó Jóban-rosszban sorozat. Azt mondják, fontos, hogy az is képbe kerüljön, aki soha nem fog pályázni. A Barátok közt készítőit is megkeresték, de ők úgy érezték, a Nemzeti Feljesztési Ügynökség bele akar szólni a tartalomba.
P.s: közelebről nézve, a szamárfület felhajtva a poén sokkal direktebb, szájbarágósabb: "Hírek: Államilag támogatott szappanopera."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése