2009. november 10., kedd

Amikor a tolvaj a náciktól félti a várost

(Frissítés, 2009) Az év meglepetése: sitten az érinthetetlennek hitt, milliárdos Hunvald György, az AUTÓKER és egyéb városszépítő vállalkozások frontembere. Szerkesztőségünk a hihetetlen rendőrségi túlkapás miatt pezsgőt bontott, majd egyemberként üvöltöttük:

NA ÉS VERÓK ISTVÁN?!!! Ő is sokat tett városunk modernizálásáért!


Hunvald György, korrupció, plakát, plakátok, Terézváros, Verók István, VI. kerület, világörökségTERÉZVÁROS NEM KÉR A VANDALIZMUSBÓL.

Az Andrássy út és környéke 2002 óta a Világörökség része, így kiemelt figyelmet érdemel. Ennek ellenére az utóbbi időben többször is a vandalizmus áldozatává vált.

Az agresszió és a rombolás, a nemzet értékeinek megrongálása nem összeegyeztethető a megemlékezéssel és a tiszteletadással. Október 23-a csak akkor lehet valóban ünnep, ha az mindenkié, és nem egy rongáló kisebbség vandalizmusáról és fenyegetéséről szól!

Ezért Terézváros polgármestereként ezúton kérek mindenkit, méltó módon emlékezzen meg a forradalomról és annak hőseiről, a Világörökség részeként nyilvántartott Andrássy út értékeit megóvva, a terézvárosi lakosság nyugalmát és biztonságát tiszteletben tartva vegyenek részt a rendezvényen!

Verók István
polgármester

TERÉZVÁROS – BUDAPEST KULTURÁLIS FŐVÁROSA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése